Het mag en kan weer! Ons eerste concert van dit jaar op zaterdag 23 april vanaf 19:30!
We zijn blij weer voor jullie te mogen optreden en verwelkomen jullie graag in de School ’t Sterrenpad te Nuis voor een concert met medewerking van de mannen van Mosterd na de Maaltijd! (zang)

Het thema van het concert is Tijdloos!
Muziek is tijdloos en wij nemen jullie mee op een muzikale reis door de verschillende tijden, smaken en seizoenen. Van swingende muziek tot mooie fanfare stukken.

Dit alles aangevuld met zang door de mannen van Mosterd na de Maaltijd: 9 enthousiaste mannen die gezelligheid en mooie muziek samenbrengen uit de regio Westerkwartier. Zij zullen samen met Amicitia maar ook solo mooie nummers uitvoeren!

Daarnaast zullen ook leerlingen van ’t Sterrenpad ook de resultaten van het scholenproject laten horen. Dit project start 7 maart i.s.m. muziekschool Kunstkwartier en Amicitia.

Kortom een gezellige, afwisselende en boordevolle muzikale avond.Geen entree kosten maar een verloting met mooie prijzen.

Wees allen welkom op zaterdag 23 april 2022, om 19:30 (zaal open 19:00) in de School ’t Sterrenpad te Nuis (Nieuweweg 57)!

Mannen van Mosterd na de Maaltijd

Concert: